Отзив

Симеон Илиев
HANKOOK VENTUS Prime3 K125 205/55 R16 91H
[VENTUS PRIME3 K125]

вторник 04 април, 2017

До коментар на АВТОГИМИ.бг: "2. За доставка за София предлагаме услугата фиксиран час (+6 лв), но не сте избрали подобна опция при пускането на поръчката, иначе не би било проблем да се достави в заявен от Вас час." - Знам за тази опция, но аз не съм държал на фиксиран час. Нуждая се от ориентировъчно време например "между 15 и 17 ще бъдат доставени гумите", защото е неприемливо да очаквате, че човек от 09ч. до 18ч. в почивен ден ще стои на едно място и ще чака някаква доставка, за която дори не знае дали в крайна сметка е натоварена, изпратена и т.н. "Отчитаме като наш пропуск липсата на информация, че доставката за София се извършва от екип на Автогуми и телефон за контакт с тях след като се изпратят гумите, което ще коригираме в най-скоро време, но това също не може да се определи като спад в нивото на обслужване, защото досега винаги е било така." - В предишни случаи са ми доставяни гуми с външна куриерска фирма и тя изпраща СМС с ориентировъчно време за доставката или поне телефонен номер на куриер. При едната информация човек знае кога да е на адрес, а при другата, съвсем спокойно може да се обади на шофьор,. да попита какъв е маршрута му и кога се очаква да е в района за доставка и отново да се получат много по-гладко нещата. Поздрави!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Доставката във фиксиран час се извършва в диапазон от 60 минути, например 16:00 до 17:00 ч., т.е. услугата която предлагаме е точно това, от което сте имали нужда, но не е била заявена от Вас.

Тази услуга е възможна само с наш транспорт, куриерските фирми по принцип не предлагат такава услуга или е многократно по-скъпа.

От тях наистина получавате СМС в кой ден ще се извърши доставката и телефон на куриера, но на този телефон само могат да Ви информират ориентировъчно за кога да ги чакате и е малко вероятно да си променят графика заради Вас.

Както вече отговорихме в предишния коментар, в най-скоро време ние също ще предоставяме на клиентите от София данни за контакт с нашия транспортен екип, който извършва доставката им и се надяваме, че това ще подобри обслужването. 

Рейтинг: