Отзив

Симеон Илиев
HANKOOK VENTUS Prime3 K125 205/55 R16 91H
[VENTUS PRIME3 K125]

понеделник 03 април, 2017

Здравейте, Преди няколко дни получих тези гуми с размер 205/55/16. Това е сигурно 7-ма поръчка, която правя и за съжаление не останах с добри впечатления както преди. Явно наистина има спад в качеството на услугите, които avtogumi предлага. Във вторник 28.03 направих поръчка, в която описах, че искам да разбера ДОТ и страна на производство. Получих имейл за потвърждение на поръчката, в който беше написано, че проверката на ДОТ отнема от 1 до 2 работни дни (това е странно, защото гумите са с доставка 2 дни, което значи, че са в близък склад - най-вероятно в България, но както и да е, почаках си). В четвъртък ми се обадиха да ми съобщят ДОТ 4416 и страна Китай. Попитах дали може да помисля половин час и да се свържем отново, за да откажа или потвърдя (исках да направя проверка на други места дали няма да намеря Унгарски). В крайна сметка реших, че ще ги взема. Жената, с която бях разговарял ми каза да звънна на същия номер. Набрах номера и над 30 минути съм чакал, за да се свържа с някой и да кажа "Потвърждавам поръка номер ..... " Добре. И това мина. Жената, с която се свързах, каза, че ми изпращат гумите (четвъртък) и в събота, ще са при мен на адрес. Тук идва най-грозната част според мен. В събота, бях принуден цял ден да стоя на адреса, който бях посочил за доставка без да знам нито дали наистина са успяли да натоварят и изпратятгумите, нито кога ще дойдат (сутринта, след обяд, вечерта), нито с кой куриер (за да им звънна и да попитам има ли пратка за мен), нито номер за контакт (на който и да е) .. абсолютно нищо. В крайна сметка в 15ч. имах да свърша важна работа. Напуснах адреса и в 16ч. ми се обади господин от автогуми. Доста недружелюбен, но и това няма значение. Добре, че мой познат беше наблизо и прие доставката, иначе щях да си остана без гуми поради несъобразения начин на работа. Гумите за момента не мога да споределя как са. Имах предишния модел и съм доста доволен, сега предстои на пробвам и тези. Останах с меко казано горчив вкус от последната покупка и ще помисля какво бих направил в бъдеще, когато трябва да купувам гуми. Поздрави!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме, че не сте останал доволен от тази доставка, но няма нищо по необичайно при нея спрямо стандартните условия на доставка.

1. Проверка на ДОТ от склад в България винаги отнема до 1-2 работни дни, никога не е ставало по-бързо и този срок е фиксиран в условията на сайта. Работим с много различни доставчици, в момента е пиков сезон и за съжаление в повечето случаи скоростта на проверка на ДОТ не зависи от нас.

2. За доставка за София предлагаме услугата фиксиран час (+6 лв), но не сте избрали подобна опция при пускането на поръчката, иначе не би било проблем да се достави в заявен от Вас час.

Отчитаме като наш пропуск липсата на информация, че доставката за София се извършва от екип на Автогуми и телефон за контакт с тях след като се изпратят гумите, което ще коригираме в най-скоро време, но това също не може да се определи като спад в нивото на обслужване, защото досега винаги е било така.

Благодарим за детайлното описание, което ще ни помогне да подобрим нивото на услугите за в бъдеще.

Рейтинг: