Отзив

Ценко Цонев
HANKOOK VENTUS Prime3 K125 205/55 R16 91V
[VENTUS PRIME3 K125]

събота 01 април, 2017

Здравейте! На 28.03.2017 г. поръчах 4 броя гуми, като помолих да ме уведомят за ДОТ и страна производител, което мисля е минимално при условие, че покупката е над 400 лв. и виждаме продукта едва след като го получим. След два дни се свързаха по телефона и ме уведомиха, че гумите са с ДОТ 2017 г. и са произведени в Унгария. След като потвърдих поръчката на другия ден гумите бяха при мен и изненада... Оказаха се с ДОТ от 2016 г. /вярно 49 седмица/ и произведени в Китай!!! Вероятно това не е повлияло на качеството на гумите, но считам, че бях заблуден абсолютно целенасочено. За съжаление фирмата е придобила някои недобри практики. Лично за мен поради горното това е трета и последна поръчка, която правя от тази фирма. За качеството на гумите ще пиша след като навъртя 1500-2000 км. за да може, който е решил да купува модела да е наясно и с неговите качества. пп. Щях да си купя гумите и с ДОТ 16 и произведени в Китай, ако бяха ми го казали предварително, а не да ме заблуждават и да се чувствам виновен, че купувам с парите си!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Извиняваме се за проблема.

От този артикул 91V доставките са смесени, има от различни заводи на Ханкук. Проверен е ДОТ на едни гуми, а Ви е изпратена друга четворка, което е изцяло техническа грешка на нашия склад.

Всички пратки са с опция за оглед и препоръчваме при подобни несъответствия на получената стока да откажете пратката на куриера за да имаме възможност да се коригираме. В случая, ако не бяхте монтирали гумите, нямаше да има проблем да ги заменим с унгарско производство.

Рейтинг: