Отзив

Иво Божинов
HANKOOK Ventus V12 Evo2 K120 245/45 R18 100Y XL
[VENTUS V12 EVO2 K120]

вторник 04 април, 2017

Гумите имат пресен дот и са на много добра цена. Автогуми трябва да подобрят обслужването. Звънях около 6 пъти на хотлайна, за да отложа доставката. След часове "на изчакване" не можах да се свържа. Не получих отговор и на мейлите, които писах. Шофьорът просто ме изненада друг ден и ми звънна, че ме чака на адреса. Излишни нерви за спестените 80 лева, не бих пазарувал пак, ако обслужването е такова.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме, че не сте останал доволен от доставката, но въобще нямаме получени имейли от Вашия адрес. По принцип всички съобщения получени до 15:00 ч. се отговарят в рамките на същия ден. 

В момента е пиков сезон и през тези 2-3 седмици телефонните линии са максимално натоварени и е нормално да не може да се свържете лесно, просто всички оператори наистина са заети.

При подобни ситуации, когато е нужно спешно да се свържете с нас и не успявате по телефона, препоръчваме да опитате през онлайн чата на сайта. Дори да има опашка от 5-10 други клиента пак ще бъдете обслужен в рамките на до 15-20 минути.

Рейтинг: