Отзив

Росен Костадинов
HANKOOK K125 205/55R16 91V
[HANKOOK_VENTUSPRIME3K125]

четвъртък 24 март, 2016

Здравейте, благодаря за бързата доставка. Имам само едно питане: на сайта Ви поръчаните от мен гуми са със следните спецификации - Сцепление на мокра настилка - клас А, Икономия на гориво - клас B, Ниво на шума - 70dB. В гаранционната карта, която получих с гумите, параметрите са същите, но на стикерите залепени на самите гуми показателите се различават съответно Сцепление на мокра настилка - клас А, Икономия на гориво - клас С, Ниво на шума - 71dB. Може ли да говорим за чисто човешка грешка при залепването на стикерите или информацията на сайта Ви не е коеректна, защото ако информацията на сайта е грешна, за клиентите ще е доста подвеждащо. Аз лично за втори път поръчвам гуми от тази марка и съм доволен от продукта по отношение, качество, поведение на пътя, цена и начина на обслужване от Вас, но разчитам данните, които публикувате да са коректни. Успешен ден!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

За всички гуми показваме данни предоставени от съответните доставчици и понякога се случва да има технически грешки, които се коригират своевременно след като бъдат открити.

Това е нов модел и дори все още не фигурира в сайта на производителя Ханкоок http://www.hankooktire.com/ , т.е. за момента няма почти никаква официална информация за тази гума и това най-вероятно е станало причина за несъответствието при рейтинга за икономия на гориво.

Рейтинг: