Отзив

Светослав Костов
GOODYEAR EfficientGrip Performance 205/55 R16 91H
[EFFICIENTGRIP PERFORMANCE]

сряда 20 март, 2019

Гумите са чудесни, както са написали и колегите отдолу. Тихи, возят меко, седят добре на пътя и на много добра цена. Дойдоха с еднакъв ДОТ, но са произведени преди 1 година, надявах се на по-пресни. От обслужването на сервиза не съм доволен. Гумаджията монтира едната гума наобратно на джантата и добре, че го забелязах. Трябваше да се връщам отново да я оправя. Освен това същият е изключително нелюбезен и не се извини дори за грешката си. Не бих използвал пак "премиум монтажа", особено на тези цени. И на друго места има лазерни машини за баланс, на далеч по ниски цени.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Извиняваме се за проблемът с грешката при монтажа и липсата на любезност. За компенсация, следващия Ви монтаж на Черни Връх ще е безплатен и за сметка на служителя, който е допуснал грешката.

Моля, да имате предвид, че Hunter Road Force не е обикновен лазерен баланс, а включва реален пътен тест. Характеристиките на гумата се измерват при натоварване от над 500 кг, т.е. максимално близки до реалните условия.  Цената на тази машина е близо 40 хил. лева и технологията е патентована и няма нищо общо с обикновенни лазарени машини, които са по 10 хил. лева и въобще не са толкова прецизни.

Рейтинг: