Отзив

evgeni seizov
GOODYEAR EfficientGrip Performance 195/65R15 91H
[EFFIGRIPPE]

петък 22 май, 2015

И тъй като изтрихте предния коментар и подложихте на съмнение написаното от мен. Ето коментара ми: Обиждате ме, което е недостойно за Вас като фирма - Вие казвате, че лъжа, т.е. от една страна ми се извинявате и ми предлагате 5% отсъпка, а от друга твърдите, че си измислям, и че този модел гуми се произвежда само във Германия. Явно сте ми пробутали друг модел гума, което ме кара да си намеря свидетели професионалисти - гумаджии и след което да снимам въпросните гуми и да Ви ги пратя като снимка. Отказал съм да ги заменя, защото не ми се занимава да чакам още няколко дни. Вие губите клиенти, а аз съм лоялен клиент, ако не вярвате вижте историята - от 2011 г., съм с Вас. защото съм бил доволен. Ако не знаете 10-те принципа на пазарната икономика, научете ги или попитайте кои са. Успехи на Екипа на Автогуми.бг

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Извиняваме се за недоразумението! Наистина този артикул до скоро се произвеждаше единствено в Германия и за това поставихме под съмнение, че може да сте получили гума френско производство.

След като проверихме всички налични на склад такива гуми, открихме още една френска, т.е. очевидно вече ги правят и във Франция и за това Ви се извинихме и предложихме 5% отстъпка при следваща покупка като компенсация.

Рейтинг: