Отзив

Ivelina Leshtarova
GOODYEAR EfficientGrip Performance 195/65R15 91H
[EFFICIENTGRIP PERFORMANCE]

понеделник 28 май, 2018

Абсолютно нелоялна компания. Поръчката ми е от 22.05, товарителницата ми е от 23.05, гумите физически се предават на 25.05 на куриер и при положение, че населеното място се обслужва в събота от куриера, те не ги доставят в събота, а отбелязват доставка за понеделник - 28.05....6 дни гумите се доставят на разстояние от около 80 км.......И когато крайният клиент си търси правата, страните в цялата схема си "прехвърлят топката", като естествено крайният клиент е потърпевш и никой не поема отговоност към него!!! Това ли е начина за проява на "клиентът винаги има право"? Това ли са съвременните технологии? Това ли е вашето отношение и отговорност към клиента? Не, вие не сте търговци, никога не може да бъдете, защото не владеете тази материя, този талант, вие сте поредните безотговорни паротърсачи!!!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Извиняваме се за проблемът с доставката на Вашата поръчка.

Забавянето е било причинено от технически проблем в системата на Спиди в сряда следобед (23.05.) когато за няколко часа въобще не им е работил уеб модула и това е лесно да бъде проверено, тъй като проблемът е засегнал всички партньори на Спиди, не само нас.

За това гумите не са успели да тръгнат в сряда, а четвъртък 24.05. е било почивен ден (национален празник) и също няма как да има движение на пратката.

В петък 25.05. когато сте разговаряли с наш служител, е потвърдено, че гумите ще тръгнат същия ден, но е пропуснато да се уточни, че ги искате за съботна доставка и това вече е наша грешка.

Пратката е останала със стандартна доставка за понеделник 26.05. и реално доставката е на третия работен ден, т.е. забавянето е само един работен ден от сроковете посочени в сайта ни. 

Рейтинг: