Отзив

Филип Атанасов
GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 3 225/55 R17 97Y
[F1 ASYM 3]

събота 14 април, 2018

Пълно разочарование! След искане за проверка на ДОТ само ми беше казано, че са или 2017 или 2018, но последните доставки били от края на 2017, затова поръчах. Днес пристигнаха гумите: ДОТ 05/ 17 - гуми за 220лв бройката на 1 година и 3 месеца. Страшно некоректно отношение! Честно казано приех обясненията им, защото досега не бях имал такъв проблем и приех на доверие. Явно като всички останали като понаберат клиенти и почват дребните хитрости! Естествено не си вдигат телефоните! Приех доставката само защото гумите ми трябват да заменят спукана и каране с резервна малка гума. Можеха поне преди да ги изпратят да предупредят за стария ДОТ, а не средата на април 2018 да получавам гума произведена януари 2017. За гумите няма какво да кажа за момента, оценката е за обслужването.

 

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Негативната Ви оценка е напълно неоснователна и от наша страна всичко е изпълнено коректно по поръчката.

Сам казвате, че сте били предварително уведомен от наш служител, че гумите ще са или 2017 г или 2018 г и сте се съгласили на тези условия защото поръчката е от склад в Германия и няма възможност за проверка на точен ДОТ.

Възможно е предходна доставка на този размер да са били с ДОТ от края на 2017 г и по принцип рядко се случва по-нови доставки да са с по-стари ДОТ-ове, но това не е гаранция и не сме поемали такъв ангажимент.

Гуми на година и няколко седмици от датата на производство са напълно нови и не се считат за стари по абсолютно никакви стандарти.

Рейтинг: