Отзив

Христо Дянков
FALKEN ZE310 225/60 R18 100H
[ZE310]

вт 29 март, 2022

Вече 10 години съм клиент на Автогуми и съм бил повече от доволен до последните ми две поръчки, като при предишната съм се въздържал от негативни коментари, но сега при последната, тъй като грешките се поватарят, реших да споделя с аудиторията... След коментар на ДОТ по телефона с една от служителките, която ме увери, че той ще бъде 20 седмица на 2021 се оказа, че е 37 седмица на 2020. Ехо вече сме 2022! Нали не ни мислите нас клиентите за идиоти?! Поне да бяхте го упоменали! Явно това е била причината за разликата от двайсетина лева с другите подобни сайтове! А оправданията бяха по детски с хората от склада...Не ме интересува кой е крив в случая, но за втори път по напълно идентичен начин да ми сервирате тези простотии някак си ме кара да се замислям за вбъдеще дали да продължавам да пазарувам от вас! Много непрофесионално с оглед на амбициите каквито имате да сте!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Извиняваме се за проблема.

Поръчаните от Вас гуми са били последни 2 бр от склад на наш доставчик и наистина са били на по-ниска цена от стандартната. Предали сме Ви информация за ДОТ, която сме получили от тях. 

На ден в момента изпращаме по над 100 бр от външни складове, които не минават през нашите ръце и е възможно да има разминавания.

За тази цел всички пратки се изпращат с опция за преглед. Преди да платите наложения платеж може да откажете гумите, ако не отговарят на заявените.

Рейтинг: