Отзив

Айлин Исмаил
DUNLOP BLURESPONSE 205/50 R17 89V
[BLURESPONSE]

петък 29 април, 2016

Четейки предния коментар се чудя защо моите гуми са с ДОТ 1215 и защо не ми беше съобщено преди доставката, че гумите са на над година? Откъде да знам аз кой къде и как ги е съхранявал? Хубава работа ама българска, отделно гумите дойдоха мръсни и прашни, други куриери опаковат стоките които превозват, явно на тези им свиди найлона или хартията. Изобщо аматьорска работа голям минус от мен. Сори

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме, че сте останали недоволен от поръчката, но упреците Ви са напълно неоснователни.

1) Доставените гуми са на приблизително година от датата на производство и по никакви стандарти не могат да бъдат считани за стари. 

2) Предишните коментари за DUNLOP BLURESPONSE са за най-масовите размери 205/55 R16 и 195/65 R15 и при тях е нормално гумите да не са по-стари от 5-6 месеца. Вашият размер 205/50R17 далеч не е толкова популярен.

3) Гумите са били от склад в Германия с доставка до 10 раб. дни и по принцип няма възможност за проверка на точен ДОТ, но ако сте имали такова изискване, щяхме да Ви уведомим, че гумите няма да са по-стари от 2015 г., каквито и реално са пристигнали.

4) Ако за гумите имаше някакво значение дали са чисти или не, самите производители щяха да ги правят с опаковка. :)  По пътя от завода до крайния производител гумите минават през много складове и превозни средста и рядко се случва да останат чисти, но това в никакъв случай не влошава качествата им.

5) В България няма онлайн магазин за гуми, който да изпраща гумите опаковани, а ние единствени предлагаме чували, които получавате в плика с документите за да сложите гумите в тях и да не си цапате автомобила.

Рейтинг: