Отзив

Владимир Пименидис
DUNLOP BLURESPONSE 195/65 R15 91H
[BLURESPONSE]

вторник 29 май, 2018

Здравейте гумите са супер обслужването в офиса много добро Голям проблем получих при монтажа на една от гумите !!! Спукаха ми джантата при изправяне Една от джантите беше заварвана. Момчето ме попита нали имам излишни 60 лв. излишни ? Сметката беше 503.48лв. +60. Три от джантите са били криви как не съм бил осетил да ми е треперил волана и т.н. Казах му че не съм осетил и че всичко си е било наред. Трябва да се изправят машино Казах му че едната джанта е заварвана 3, 4 см и че не е редно май акое така да купя друга не ли по добре го попитах? Убедиме че няма проблем и ми спука джантата монтира ми я без да знам и на следващият ден изкарвам колата и виждам гумата на джанта. Дори си я развалих чисто нова хубава гума. Сметката е следната +60лв. за машино което не съм сигорен че трябваше +40 за монтаж + 20 за заварване +20 обратно монтаж Сметката е 140лв. на вятъра отгоре При монтажа се установи че поне да я беше изправил като я спукал и после я заварвах.на ново. адрес: ул. "Дамян Груев" № 8А (зад Министерство на Земеделието), гр. София (Клетка 2 дясно) Зимата купих 4 клебара сега взех 8бр дънлоп този месец След като отидах за другата кола да взема още един комплект куми който бяхме поръчали 3, 4 дена след предишният монтаж му обясних какво е направил и не пожела да ми я изправи джантата да съм си карал така Не смятам да карам останалите коли за смяна на гуми там. Не смятах да правя оплакваня но понеже ме питахте за отзиви Не броя изхабеното време прецаках чисто нова гума дънлоп и 140лв.отгоре и пак съм с крива джанта. Дпбре ли е? Колеги ме карат да ходя в Лозенец че имала хубава модерна машина за изправяне. И какво от това като са ниско квалифицирани може би и ниско платени какво ще помогне и най скъпата машина дори да е.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Колегата, който е извършил Вашия монтаж е с над 5 години стаж в сервиза на ул. Дамян Груев и за толкова години, Вие сте първият клиент, който го обвинява в некомпетентност.

И за трите криви джанти Ви е било показано отклонението на джантите на баланс машината. Няма как да Ви се направи баланс на гумите с такива джанти, ако не се изправят.

За джантата, която е била със заварка от преди това, при изправянето на машината колегата е внимавал да не прилага никакъв натиск на мястото на заварката, но явно джантата е тотално компрометирана и горещо Ви препоръчваме да я смените при първа възможност, а не да търсите компенсации.

Тази джанта е пълна щета и колкото и да я изправяте и заварявате по-здрава няма да стане и е опасна както за Вас, така и за останалите водачи на пътя. При всеки удар в дупка заварката може да поддаде отново, джантата да се разпадне в движение и Вашия автомобил да стане неуправляем на пътното платно.

На 16.05. сте посетили сервиза ни с друг автомобил и монтажа и балансът на тази кола Ви е бил безплатен като компенсация за сумата, която сте платили за повторната заварка.

Рейтинг: