Отзив

Елин Колев
DUNLOP BLURESP. 205/55 HR16 91 H
[BLURESP.]

сряда 24 април, 2013

Коректност по отношение на работа и срокове, но несериозна работа относно предлаганите стоки. Поръчахме си 4 бр. гуми. Две от тях се оказаха произведени в Германия, другите 2 в Полша. Беше ми заявено, че в поръчката не сме заявили изрично, че искаме 4 еднакви гуми от една партида и това изобщо нямало значение, защото имали един и същ етикет на европейски съюз. Един съвет към всички, които тепърва ще си поръчват гуми от този сайт - предварително уточнете всяка една подробност.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, абсолютно правилно са Ви отговорили колегите и притесненията Ви са неоснователни.

Производството на гуми е 100% автоматизирано и използваните суровини, машини и процеси в заводите на Дънлоп в Германия и Полша са еднакви. Съответно гуми от различни партиди, но сертифицирани с еднакъв етикет според новите регулации на ЕС нямат съществена разлика в качеството или такава, която по някакъв начин да се отрази на поведението на автомобила.

Разбира се за успокоение на всички клиенти винаги когато е възможно, т.е. в 99% от случаите, доставяме четири еднакви гуми без да е необходимо изрично изискване за това. Във Вашия случай обаче това са били последните 4 бр. от Dunlop Bluresponse 195/65R15 91H.

 

Рейтинг: