Отзив

Веселин Каваев
DAYTON TOURING 2 205/55R16 94V XL
[TOURING 2]

вторник 09 април, 2019

Това ми е втора поръчка от сайта, като първата всичко беше ОК. При тази поръчка гумите с опция за проверка на DOT бяха при мен много бързо - реално за три дена... На външен вид изглеждаха ОК, нямаха деформации, дефекти или цицини, имаха си етикети, фактура, DOT-а отговаряше, но когато майсторите започнаха да ги слагат на джантите се хванаха за главите... Думите им бяха - отдавна не сме слагали по криви гуми... Проверяваха всяка една от четирите джанти и казаха, че са прави и без проблеми... Балансираха ги повече от час и със скорост от 0 до 80-ина км всичко наистина е ОК, но над 80 започва да тресе осезаемо до към 120 км и над 120 пак намалява... Преди това със старите гуми тресене нямаше... Вече десет дена и близо 800 км мога да кажа, че гумите дори за нови спират доста прилично и не са никак шумни... За поведение при дъжд все още не мога да кажа... Знам, че проблема който описах няма как да се разбере с просто око и независи от Вас, но е факт... И все пак отново бих поръчал от Вас!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме за този проблем. Гумите са в гаранция и разбира се подлежат на рекламация. 

По принцип е изключително рядко всички гуми да са криви, а от този размер Дейтън имаме продажби всеки ден и досега без никакви оплаквания от други клиенти.

Най-вероятно проблемът е от само една от гумите, която е монтирана като предна и е важно да се установи с точност преди да се премине към рекламация. За това в подобни случаи също е важно да знаем имате ли доверие на този сервиз където е извършван монтажът и балансът, правили ли сте при тях друг път баланс с гуми закупени от друго място и т.н. Ще се свържем с Вас как да процедирате.

Рейтинг: