Отзив

Мартин Стойков
CONTINENTAL PremiumContact 6 235/45 R17 94Y FR
[PREMIUMCONTACT 6]

понеделник 06 май, 2019

Рано е да правя оценка на гумите, тъй като само веднъж карах колата до момента. Предполагам ще остана доволен. Не останах доволен от отложения мобилен монтаж. Имах заявена смяна на две коли. Монтажът ми беше предвиден в неделя за 12:30. Слезнах пред блока в 12:15, за да изкарам гумите и да съм готов да действаме като дойде бусът, не исках да ги бавя допълнително. Изкарах гумите и започнах да чакам. И така до 13:15, когато реших да позвъня да видя какво става, защото навън духаше зверски. Никой не ми вдигна! След около 5 минути ми се звънна от друг номер да ми кажат, че колегата им с буса се обадил, че се е счупил. Това няма как да го знам със сигурност, но мисля че беше доста измислено оправдание. В 13:20 ли се счупи бусът, при положение, че в 12:30 трябваше да е при мен? Би трябвало да се е счупил на път към нас, ако изобщо се е счупил. Тоест поне 1 час по-рано. На другия ден ми се обадиха и насрочихме нова дата. Ако не бях поръчал гуми, щях да откажа услугата. Миналата година ги виках и бях доволен. Дори им го написах в имейл. За съжаление набързо ми загубиха доверието. Мисля, че знам къде е причината, но няма да правя догадки. Не ми предложиха никаква кампенсация за ангажираното време, занимавката с гумите и висенето 1 час на ветрилника. Оценката е за това, сигурен съм, че гумите са супер!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме за проблема!

Наистина е имало технически проблем с една от машините сутринта на този ден и се е получило забавяне  в графика. За съжаление колегата техник е преценил, че ще може да навакса и не е предупредил всички клиенти навреме. 

Разбира се е било редно да се предложи компенсация в този случай и колегите от офиса също не са реагирали адекватно.

По имейл сме Ви изпратили код за безплатен монтаж за 1 автомобил, който може да ползвате еднократно този или следващия сезон до края на 2019 г.

Рейтинг: