Отзив

Димитър Ашиков
CONTINENTAL ContiPremiumCont 5 205/55R16 91V
[CONTIPREMIUMCONT 5]

четвъртък 14 май, 2015

Аз не си купих гумите. Противно на прочетените тук мнения, не ми хареса обслужването по телефона ( от 4 проведени разговора ). Противно на всички мнения за ДОТ тук, на мен ми се предложи ДОТ ноември 2014 ( на 14 май 2015 ).Като въпреки желанието ми най-после да си купя гуми и смяната на избраните марка и модел, само и само да взема гуми и да са с по-нов ДОТ - това не се получи. Поисках и Дънлоп - той бил с още по-стар ДОТ. На кандидат клиентите ще кажа да не се зареждат с някакви големи очаквания четейки мненията тук.Нито обслужването е добро ( говоря за продавачите, до монтаж не стигнах ), нито са последен ДОТ гумите, единствено цените не са лоши.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Проверили сме ДОТ по поръчката и едните гуми са били на 6 месеца от датата на производство, а другите за които сте питали на 8 месеца, при което Вие сте заявили, че за Вас това са МНОГО стари гуми, което разбира се не е сериозно.

Мненията на останалите клиенти са достатъчно атестатация за нивото на обслужването в Автогуми.бг и това че Вие не сте останали доволен е по-скоро резултат от прекомерните Ви и нереалистични очаквания, че всички предлагани гуми трябва да са едва ли не на няколко седмици от датата на производство.

Рейтинг: