Отзив

Ася Алексиева
BARUM Brillantis 2 165/70R14 81T
[BRILLANTIS 2]

сряда 22 април, 2015

Поръчах 4 бр. гуми от този модел , доставиха ги бързо , но имам огромна забележка относно пресността на гумите . едната гума е с с ДОТ 5013, а другите три с ДОТ 0714. като се има в пред вид , че е края на април 2015 г. Излиза , че три от гумите са на почти 1 година , а една гума е на около 1.5 год. подобно нещо ми се склучва за втори път - 3 гуми с един ДОТ, а 4-тата- със съвсем друг, но поне предишните гуми - "Дебика"- не бяха чак толкоз стари. оставам с огорчение , друг път явно няма да купувам от вас

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте!

В поръчката не сте посочили изискване за проверка на ДОТ и/или за 4 еднакви ДОТ-а иначе щяхме да се съобразим и да Ви уведомим какви са ДОТ-овете преди да изпратим гумите.

Трябва да имате предвид, че гуми на 12-16 месеца от датата на производство не се считат за стари по никакви стандарти.

Също така в производството на гуми не съществува понятие "различни партиди". И четирите гуми, които сте получили са с рейтинги E/C/70 и са с еднакви качества според законодателството на ЕС, без значение че са произведени с няколко месеца разлика една от друга. Съответно и няма да имате абсолютно никакви отклонения или проблеми при експлоатацията им. 

Рейтинг: