Отзив

Георги Гусев
Aeolus Steeringace 245/40 R17 95W
[ STEERINGACE ]

вторник 02 май, 2017

Въпреки че навсякъде сьобщават, че не предлагат гуми по-стари от 2г. ми бяха сложени гуми с дата на производство 2.5г Предполагам, че вината си е в мен, че не погледнах гумата преди да я монтират. После ми беше обяснено, че рекламация неможе да се направи при положение, че гумите са вече монтирани. Имам същата марка гуми отпред с пресен DOT, купувани от друга фирма и разлика дори в цвета на каучука е коренно различен. Хора никога не забравяйте, че сме в България - винаги, нонстоп трябва да сте нащрек иначе ви го набиват !

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

По тази поръчка не сте имали изискване за ДОТ и не сме Ви обещавали нито пък рекламираме някъде, че всички гуми са до  2 години. Всяка поръчка е строго индивидуална и никоя сериозна фирма не може да се ангажира с подобно твърдение за всички предлагани гуми.

Във Вашия случай, се касае за много рядък размер 245/40 R17, който се използва само за задни гуми спорт пакет. Това е стария модел на Aeolus и той вече не се произвежда, т.е. няма как да е нов ДОТ-а. Били са последни четири такива гуми и сте взели две от тях.

Ако в поръчката бяхте искали проверка на ДОТ нямаше да има никакъв проблем да Ви уведомим предварително, но пак трябваше да избирате или да вземете същите две задни гуми или да слагате различна марка/модел и да не са комплект предни/задни. 

Рейтинг: