Отзив

Цветко Войкински
NEXEN WINGUARD WH2 215/65 R16 98H
[WINGUARD WH2]

сряда 20 декември, 2017

Гумите са добри. Карал съм ги малко около 200 км. нямам още голямо впечатление от тях. Още повече не съм и карал върху сняг. Но друго ме впечатли. Това е поръчката и доставката. Имам в предвид при поръчка сайта ме пита дали искам да поръчам и найлонови торби за гумите. Всички продавачи на гуми /дилъри/ когато купуваш 4 гуми, монтажа, демонтажа и баланса са безплатни плюс найлоновите торби за гумите! Плащам гумите , плащам доставката, плащам и найлоновите торби!!! Много мнооого тъпо. Нито гумите ви са най-евтини от другите търговци, че да кажем едното за сметка на другото, нито ще обеднеете с 1-1.5 лв на гума са торбичка. Не разбрахте ли, че клиенти се печелят с малко "гъдел"! Така и не можах да намеря на гумите ДОТ-а т.е. годината на производсво! Една от 4-те гуми беше с малко по-различен етикет, което ще каже, че има нещо най-вероятно е по-стара или друг производител! Едва ли ще поръчам гуми пак от вас!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Благодарим за отделеното време да споделите мнението си, но не сме съгласни с направените констатации.

Към момента на пусканете на Вашата поръчка и коментар не откриваме по-евтини оферти за тези гуми. Дори и да има такива, разликата в цената ще е стотинки, тъй като при нас регулярните цени са максимално ниски целогодишно.

Също така и не откриваме други онлайн магазини, които на тази цена на гумата да предлагат безплатна доставка и безплатни чували.

По сервизите където се предлагат "безплатни" монтажи цените на гумите обикновенно са доста по-високи и реално си плащате монтажа и чувалите даже понякога и двойно.

Така че идва логичния въпрос след като сте знаели къде ги има тези гуми по-евтино или на същата цена, но с безплатни чували и безплатен монтаж защо в крайна сметка си ги поръчахте от нас?

Рейтинг: