Отзив

Iliq Popov
KUMHO WinterCraft WS71 SUV 215/70R16 100T
[WINTERCRAFT WS71 SUV]

вторник 15 ноември, 2022

Почвам да получават дежавю . Същата дискусия водех с вас преди 11 години за гумите Hancock made in Hungary. Тогава пак ми извадихте от 100 кладенеца вода и швепс даже . Твърдяхте ,че качеството е същото като made in Korea. Ta гумите made in Hungary излизаха балони като за детски рожден ден. Интересно ,че купих още двете от друг магазин и същата работа . Накрая си купих апсулютно същите гуми но Корейски и шест години никакави ядове. Та за това предпочитам да си купувам Гумите корейски ,а не Китай Унгария или някъде по света . Лично мое мнение с което не ангажирам никого . А вие можете от 100 кладенеца и бира да почнете да вадите все тая .

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

И това ново твърдение, сега пък за Hankook, е не по-малко абсурдно от предишното.

Заводът им в Унгария произвежда по над 15 млн гуми на година за европейския пазар и никога не е имало повишена честота на проблеми с балони (по-лесно излизане на балон след удар в дупка) спрямо корейското производство на Hankook или спрямо други марки гуми.

От напълно случайна концетрация на инциденти сте си направили погрешни изводи и нямаме никаква желание да си губими времето да Ви разубеждаваме и т.н. Ако беше вярно, нямаше за тези 10 години да сте единствения клиент, който го е забелязал.

Даже напротив, клиенти и най-вече гумаджии предпочитат унгарския Hankook тъй като е по-лесен за балансиране. От Корея гумите пътуват по 2 месеца натъпкани в контейнери и много от тях се изкривяват, което прави първоначалния баланс по-труден.

За нас не е проблем да изпълним всяко изискване на клиент стига да е заявено навреме при пускане на поръчката и да е реалистично.

В случая с KUMHO WinterCraft WS71 SUV 215/70R16 100T няма от къде да Ви намерим корейски защото този размер/модел се произвежда само в китайски завод на марката.

Рейтинг: