Отзив

Iliq Popov
KUMHO WinterCraft WS71 SUV 215/70R16 100T
[WINTERCRAFT WS71 SUV]

неделя 13 ноември, 2022

Точно защото много добре знам ,че KUMHO са корейски гуми се разачаровах на ,made in China . Това допълнително да питам аз или други клиенти къде е произведен даден продукт е несериозно от ваша страна . Един добър търговец трябва да знае какво продава . А за това ,че не го пишете като другите сайтове за продажба на гуми са чисти търговски трикове .

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Продължавате с абсурдните коментари и е очевидно е, че нищо не знаете за Kumho, която още 2018 г бе закупена от китайската Doublestar, т.е. вече близо 5 години Kumho е с китайски собственик.

Ето още полезна информация:

1. В момент Kumho Tire има три завода в Корея, три в Китай и един във Виетнам. Всичките са собствени на Кумхо и технологията е еднаква. 

2. От близо 10 години насам, т.е. много преди да ги купят китайците,  китайските заводи на Kumho произвеждаха около 50% от продукцията на фирмат и този % се запазва и в момента. 

3. Един размер от един модел обикновенно се произвежда само в един завод. Заблуждавате се ако си мислите, че тези 215/70R16 100T WS71 ще са с различно качество, ако бяха от корейски завод. Всички размери от този модел WS71 са с рейтинги D/C/72 без значение от кой завод на Kumho идват.

Рейтинг: