Отзив

Iliq Popov
KUMHO WinterCraft WS71 SUV 215/70R16 100T
[WINTERCRAFT WS71 SUV]

сряда 09 ноември, 2022

Мисля ,че е редно не знам дали да е не е задължително да пишете страна на произход на продуктите който продавате . Не беше приятно да си поръчам гуми KUMHO made in China. Ако знаех ,че са китайски нямаше да ги поръчвам . Мислех да откажа поръчката ,но след 2 дена чакане нямах време да поръчвам и чакам други. Иначе всичко друго беше без забележки.

 

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Като пише отзиви и имате претенции е редно поне малко да сте запознат и да не е напълно неадекватен отзива.

 

Например като искате да посочваме държавата на произход на всяка гума би било редно да ни посочите поне един конкурентен сайт за гуми било в България или в Европа където това да е направено. Ако няма такъв, значи най-вероятно не съществува техническа възможност да се направи и за това го няма никъде това което искате.

 

Kumhо като марка от поне 10 години насам голяма част от производството им е в Китай в техни собствени заводи. Не става ясно защо сте недоволен от нас след като самия вие не сте запознат с марката, която сте избрал и не сте заявили предварително изискванията си "да не са китайски" при пускане / уговаряне на поръчката. Нашите специалисти са запознати с различните марки и ако сме били информирани, че това е проблем за Вас, щяхме да Ви предупредим преди да изпълним поръчката.

 

Също така не става много ясно какви са Ви предубежденията спрямо Made in China. Рейтингите на евроетикетите на този модел WS71 са еднакви за всички размери и няма разлика в качеството без значение дали дадения размер с произвежда в корейски или китайски завод на Кумхо.  Технологията е еднаква и това е сертифицирано по изискванията на ЕС и производителя носи отговорност за спазването на данните в евроетикета.

Рейтинг: