Отзив

Любомир Хараламбов
FULDA KRISTALL MONTERO 3 195/65R15 91T
[MONTERO3]

вторник 10 ноември, 2015

Гумите бяха доставени днес но без чувалите,които платих...мръсни са и търкаляни...не съм доволен от състоянието им...да не сте ми пратили гуми 2 употреба...защо не бяха в чували?

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Поръчката Ви не е за Фулда където сте написали коментарa, а за RIKEN SNOWTIME B2 185/65R15 92T

При пускане на поръчката сам сте махнали чувалите от количката, явно сте искали да си спестите 6 лв.  Вижте си имейла за потвърждение от 07.11. 18:30 ч и ще видите какво сте поръчали.

Ако бяхте поръчали чували, те щяха да са в плика с документите, чисти, и да сложите мръсните гуми в чисти чували да не си цапате колата. 

При поръчани чували, гумите не се пращат опаковани защото при транспортиране пак може да се изцапат или накъсат чувалите. За болшинството клиенти е по-важно да не си цапат автомобила и за това практикуваме така.

Не малка част от гумите идват мръсни от доставчиците защото по складовете ги търкалят, не ги носят на ръце. На гумите това не им пречи и не им влошава качествата, да са мръсни им е нормалното състояние. Ще ги слагате на автомобил все пак, няма да ги държите за красота в хола.

Ако сам не можете да различите нови гуми от втора употреба, може да питате в сервиза където ще ги монтирате, за да се уверите, че не сме Ви пратили втора употреба.

Рейтинг: