Отзив

Пламен Стефанов
KUMHO SOLUS 4S HA32 SUV 255/50 R19 107W XL
[SOLUS 4S HA32 SUV]

сряда 16 юни, 2021

Изключително несериозно и непрофесионално отношение. След направена поръчка за четири гуми с наложен платеж и потвърдена заявка, няколко часа по късно ми изпращат имейл, че трябва да платя капаро, защото гумите били в Германия, да не би да се откажа. Естествено след този абсурд отказах поръчката.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Единственото абсурдно в цялата ситуация е Вашия коментар. Поръчвате изключително рядък и скъп артикул, който не е наличен в България и дори официалните представители на Кумхо за България не го подържат на склад.

Потвърждението, което сте получили по мейл е за това, че  сме били запазили гумите по Вашата поръчка тъй като са били последни бройки дори в немския склад няма голяма наличност от тези гуми.

Нов клиент сте, без история при нас. Най-естественото нещо е да Ви поискаме капаро. Ако отидете и си направите например поръчка за щори за 200 лв всяка фирма ще Ви поиска капаро, какво остава за гуми за гуми за над 1000 лв.

За Ваша информация в цяла Европа онлайн магазините за гуми работят единствено с авансово плащане с карта и понятието наложен платеж в онлайн търговията съществува само в България и Румъния.

Рейтинг: