Отзив

Пламен Пенчев
KUMHO PS71 XL 225/45 R19 96Y
[PS71 XL]

вторник 20 април, 2021

Всичко с поръчката, монтажа и качеството на гумите е перфектно, както обикновенно като поръчвам гуми от AVTOGUMI.bg. Една малка забележка за етикета на гумите. Когато ги поръчах, на сайта беше отбелязано клас Е (разход на гориво) и клас А (сцепление на мокра настилка).Сега виждам че класът за мокра настилка на сайта вече е променен на B, но гумите които дойдоха при мен бяха с клас C. Разбирам, че тези класове зависат и от размера на гумите и се променят спрямо него понякога, но може би е добре на сайта да има точната информация за тези класове,според размера който сме избрали. Благодаря!

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Артикулът по Вашата поръчка е с ЕАН код 8808956165239  и рейтинги Е/А/72 и няма друг вариант, т.е. на 100% би трябвало да сте получили гумите с такъв етикет тъй като Kumho не произвежда друга опция.

Гумите са били от немски склад и офертата се е изчерпала. Текущата оферта, която сте видяли с рейтинги E/B/72 е с доставка 2 дни от български склад и се касае за техническа грешка на доставчика при подаването на информацията към нас. Коригирано е и вече също е Е/А/72 на сайта.

Изпращаме Ви по мейл и линк към сайта на производителя, където този размер също е посочен единствено като Е/А/72.

Рейтинг: