Отзив

Филип Атанасов
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 245/40 R19 98Y MO MFS XL

чт 18 юли, 2024

Гумата е чудесна - трети комплект за трета кола купувам - еластична, тиха, колата е като залепена и на мокро и на сухо. Идеално усещане на волана и поведение и при високи скорости. Едната звезда е за автогуми - при поръчка на 2 x GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 245/40 R19 98Y MO MFS XL DOT24 - тоест изрично посочен ДОТ24 - гумата пристига с ДОТ 16/23. Тоест гума на близо година и половина. При цена от 390лв за гума - няма как да съм доволен, колкото и да ми обясняват, че това било нова гума и добре съхранявана. Като не може да доставите, каквото сте посочили - поне предупредете, а не след 17 дни чакане да ми свивате рамене и да ми кажете - ми може да откажете поръчката. Ако при обаждането ми бяхте казали - щях да я откажа още в началото и да не чакам, а да си взема свестни нови гуми от друго място. В крайна сметка плащаш за премия за нещо ново, получаваш продукт висял по складовете година и половина. Не знам какъв е проблема точно с тази гума, по-горе има още един коментар пак за същото от мен. С други модели гуми съм нямал проблем, но с такова отношение повече няма да поръчвам оттук. Клиент съм от доста години, но нещо явно стана последните 2-3 и качеството спадна сериозно.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме за проблема, но екипът ни няма никаква вина за случилото се и са реагирали напълно адекватно.


Това са гуми от склад в Германия и данните за ДОТ се подават от немския доставчик. След като гумите са пристигнали в България и сме установили, че ДОТ–а не отговаря на посочения от доставчика, единственото което можем да направим е да предложим отстъпка от цената или да откажете поръчката напълно.


Няма от къде да намерим с ДОТ от 2024 след като в България въобще няма такива гуми към момента, а от немския склад сме установили, че ДОТ-а реално е от 2023 г.

 

Колкото и онлайн магазина да смените, всички ползваме едни и същи чуждестранни доставчици и това няма да промени ДОТ-а на наличните там гуми. 

Рейтинг: