МЕРКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА COVID-19
КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ПРИ ПОРЪЧКА НА ГУМИ И СЕРВИЗ

Уважаеми клиенти,

Изправени пред безпрецедентната епидемия от коронавирус COVID-19, ние от Автогуми България ЕООД поставяме Вашата безопасност и тази на служителите ни на първо място.

В съответствие със заповед РД-01-124/13.03.2020г. на Министъра на здравеопазването на Република България въвеждаме най-стриктни противоепидемични мерки във всички наши обекти съчетани с редовна дезинфекция с професионални препарати.

С цел избягване струпването на хора, услугата смяна на гуми в сервизите ни ще продължи да се извършва както и досега единствено с предварително записан час. Клиентите трябва да изчакват извършването на услугите извън сервиза и няма да се допускат в помещенията и близо до персонала. Клиенти неспазващи изискванията или такива с грипни симптоми няма да бъдат обслужвани.

Спазването на безопасна дистанция е задължително и за ползващите мобилен сервиз. Ако изберете тази услуга, шофьорът пристига на адреса в уговорения час, уведомява Ви по телефона и извършва смяната на гумите на автомобила без да е необходим близък контакт с Вас. Заплащане на суми в брой и предаване на документи може да се извършват от безопасно разстояние. Мобилните ни екипи също са снабдени с дезинфектанти и предпазни средства за лична употреба.

Тези мерки за безопасност са валидни и за услугите взимане на гуми от сервиз и доставка с наш транспорт за гр. София.

Доставките за други градове продължават да се извършват от Спиди съгласно техните мерки за безопасност.

Според общоизвестната информация за COVID-19 вирусът не оцелява извън човешкото тяло повече от няколко часа. За това гумите, които доставяме към Вас не подлежат на дезинфекция. Приложими са стандартните мерки за лична безопасност - след манипулиране на стоки, документи и пари се препоръчва употреба на дезинфектант за ръце.

НЕКА БЪДЕМ ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО!