Отзив

Ст Димитров
Continental WinterContact TS 830 195/55 R15 85T
[CONTIWINTERCONTACT TS 830]

вторник 11 октомври, 2011

За съжаление тук е като парад на олигофрените... Един бил "адцки" (!!!) доволен, друг не знаел как се поръчва (при толкова елементарни и очевидни правила - просто трябва да се прочетат!), а пък специалистката от фирмата горещо ме убеждава как зимни гуми, произведени преди година и 3 месеца били ОК и нищо им нямало!?!?! Типична неграмотна чалга-простотия по български. "Адцки" се радвам, че не ви станах клиент, сбогом!

коментар на АВТОГУМИ.бг: Уважаеми г-н Димитров, вече Ви отговорихме на предишен коментар, че ДОТ-а на наличните гуми не зависи от нас.

Колегите са били достатъчно любезни да Ви проверят точен ДОТ и след като не Ви е харесал, сме ви анулирали поръчката. Също така бяхме достатъчно любезни да Ви образоваме, че завода на Пирели в Румъния е най-големия и модерен на фирмата в цял свят и зарежда всички държави в Европа и никой не си "скубе косите" от румънското Пирели, както Вие си въобразявате.

imagebam.com

Също така гуми произведени преди 1 година и 2 месеца да сме точни (ДОТ 3210) наистина не се смятат за стари по никакви стандарти, защото предвидения експлоатационен срок на гумите е 6-7 години и точно за търсения от Вас артикул, който не е въобще оборотен, е нормално наличните гуми да не са съвсем пресни.

Какво точно не разбрахте и защо е тази злоба към сайта и останалите клиенти?

P.S. За да не сме голословни прилагаме линк към прес съобщението на Пирели, на английски е, но за Вас това не би трябвало да е проблем: http://bit.ly/p0eJCc

Рейтинг: