product-image

SUMITOMO Wt200

225/45 R18 95V XL


197.60лв.
С ВКЛ. ДДС

E
C
70

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

18
Диаметър

95
до 690 кг (на гума)

V
до 240 км/ч

XL
подсилена гума с по-висок товарен индекс

Sumitomo
производител


Зимни

 Тегло на продукта: 10.50 кг

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (6)

рейтинг:

Този ми е 4 комплект гуми от сайта. Коректно отношение. Гумите са дот2321. Тази марка купувам за първи път. Карам ги от скоро и не мога да изкажа коректно мнение, но първите впечатления са добри.

понеделник 29 ноември, 2021

рейтинг:

Гумите пристигнаха за времето, което беше определено. Качествени без забележки.

понеделник 19 октомври, 2020

рейтинг:

Здравейте, интересува ме ДОТ-а и къде са произведени. Благодаря

неделя 03 ноември, 2019

рейтинг:

Получих гумите. Бързо и коректно доставени до моят адрес. DOT 2019 г. Много добре се усещат като каране и устойчивост на автомобила.Само не разбрах защо сте ми изпратили и найлонови торби за гуми, като аз не съм ги поръчал , а и не са ми необходими. Защо се включват автоматично в заявката и няма опция да се откажат, след като гумите идват без опаковка а чувалите са добавени и не се ползват?

понеделник 28 октомври, 2019

AVTOGUMI.BG отговори:

понеделник 28 октомври, 2019

Здравейте,

Разбира се, че може да се откажат чувалите при поръчка. Това става от червения Х  в ляво на всеки артикул, когато го натиснете се изтриват от количката.

Чувалите се изпращат сгънати в документите за да не бъдат скъсани от куриерската фирма при транспортиране. Целта е да имате ЗДРАВИ и ЧИСТИ чували в които да си сложите получените гуми за да не се цапа в колата.

В момента е сухо и няма как да се досетите, но като се влоши времето често се случва гумите да стигат до клиентите замърсени или мокри гуми, тъй като куриерите не винаги успяват да се грижат добре за тях по пътя.

рейтинг:

Благодаря много на екипа на автогуми.бг,че дори и в почивен ден реагираха веднага.Гумите са много добри както и очаквах.И между другото само вие успяхте да ги намерите.

събота 15 декември, 2018

Веселин Атанасов
SUMITOMO Wt200 165/70 R13 79T

рейтинг:

Гумите са супер за цената си. Произведени са месец и малко, по-рано, което е отлично. Неприятно впечатление ми направи, че бяха пренапомпени. Предполагам заради 7 дневната гаранция за спадане. Монтажникът ги беше напомпил до 3 атмосфери, при нормални 2 атмосфери за такъв размер малки гуми. На прибиране към къщи предницата на колата леко тресеше, което ме накара да проверя налягането в гумите. Всичко останало беше на ниво.

вторник 06 ноември, 2018