Отзив

Иван Жеков
BF GOODRICH GFORCE WINTER2 185/65R15 92T XL
[GFORCEWINTER2]

четвъртък 02 ноември, 2017

Здравейте, За съжаление първото ми впечатление от вас относно поръчка: 741779 е крайно негативно. Наличността на сайта ви за този размер към дата 30.10.12 беше 16 броя. В деня на пускане на поръчката ми 31.10 срещу 01.11 , наличността беше вече 20+ броя. На 02.11 ми отговаряте с Имейл, че НЯМА НАЛИЧНОСТ ??! Това е най-малкото несериозно и непрофесионално. "Изчакването" от 11 минути на телефона ви за контакти, преди да бъде прекъсната връзката също не се нуждае от коментар. За капак на всичко, след като сте променили наличността от днес, сте променили и цената с 4лв. нагоре. И как така след като не знаете, кога ще има отново наличност, знаете новата цена за нея ?! Бях очарован от сайта ви, богатият избор, добрите цени, и отличните отзиви от клиенти. За съжеление дотук личното ми впечатление е коренно различно..

 

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте, 

Всичките Ви упреци и претенции са напълно неоснователни.

Наличностите от български доставчици се обновяват веднъж дневно и това не зависи от нас, просто технологията при българските вносители за момента е на такова ниво. Например от немските складове обновяваме наличности на всеки час.

16 бр наличност на дадени гуми в началото на деня по никакъв начин не гарантира, че вечерта ще ги има останали и за това при пускане на поръчка когато наличността е под 20 бр излиза предупреждение, че наличността ще бъде потвърдена допълнително и е възможно да са свършили гумите, както и е станало.

Липсата на наличност не е основание да не се променят цени, при положение че има нови цени на този артикул. Това се прави за да са актуални цените и когато се получи нова доставка ще се активира артикула на новата цена.

По това време на годината е нормално да не може да се свържете с кол центъра, всички линии са постоянно заети, но този проблем е само 10-15 дни в годината, последната седмица на Октомври и първата на Ноември. За тези две седмици и 100 линии да пуснем пак ще са постоянно заети, но предполагам разбирате, че няма как да наемем 100 служителя на работа за две-три седмици само. Препоръчваме Ви да използвате мейл или да ни пишете във фейсбук, там един оператор може да обработва едновременно и 10 запитвания и се отговаря по-бързо. 

Благодарим Ви за изказаното мнение, но просто имате нереалистични очаквания и не приемаме критиките Ви за основателни.

Рейтинг: