Отзив

Пламен Джамбов
Gislaved Euro*frost 5 175/65 R14 82T
[EURO*FROST 5]

петък 25 ноември, 2011

Малко извън темата, бях решил да купя гуми Gislaved Euro*frost 5 175/65 R14 82T от сайта главно заради добрите отзиви за бързото и качествено обслужване. Отказах се след като ги намерих в друг сайт на леко по ниска цена, което нямаше да е толкова важно колкото това, че в другия сайт доставката беше безплатна (говоря за провинцията). Поръчах ги вчера и днес гумите пристигнаха при мен. Мнението го пиша главно като препоръка за avtogumi.bg, след като клиентите Ви от провинцията нямат възможност да се възползват от безплатния монтаж, поне доставката им ако поръчат 4 гуми да речем, да е безплатна. За гумите изчетох само положителни очаквания и дано се сбъднат. Успех на avtogumi.bg и всички клиенти пазаруващи от сайта.

коментар на АВТОГУМИ.бг: Здравейте, офертите ни винаги са с най-ниската възможна надценка и няма как да предложим безплатна доставка с куриер, защото тя ни струва точно толкова колкото таксуваме на сайта.

Напоследък има доста стартиращи онлайн магазини за гуми, които предлагат дъмпингови цени с цел да наберат популярност, но това е временно явление и не е устойчив модел.

Подобна ситуация е добре дошла за клиентите в дадения момент и няма нищо лошо да се възползвате. :)

Рейтинг: