product-image

AVON WT7 SNOW

195/65 R15 91T


105.22лв.
С ВКЛ. ДДС

D
B
71

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

15
Диаметър

91
до 615 кг (на гума)

T
до 190 км/ч

Cooper
производител


Зимни

EAN 0029142839675

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (8)

рейтинг:

Здравейте!Макар и малкото сняг които заваля успях да тествам зимните гуми AVON Wt7 Snow и мога да кажа,че са перфектни както на сняг така и на киша и мокър асфалт.Супер са така,че които се чуди какви зимни гуми да избере...това е един от правилните избори за зимни гуми!

понеделник 05 март, 2018

рейтинг:

Много приятно съм впечатлен от отличното поведение на пътя на гумите AVON Wt7 Snow,много добро сцепление,нисък шум,отлична цена!

понеделник 13 ноември, 2017

рейтинг:

Здравейте.Преди два дни писах отзив,че на една от гумите ми липсва ДОТ.Отговорихте ми че гумите са с посоки и може би е монтирана грешно гумата.Да ама не.И двете гуми са монтирани съответно по посоката на движение а на едната липсват цифрите на седмицата и годината на производство.Може ли да проверите останалите ви налични гуми AVON Wt7 Snow 185/55 R15 86T TL XL дали и при тях няма такива с липсващи цифри на ДОТ и да се разбере защо е така.Благодаря ви предварително.

неделя 12 ноември, 2017

AVTOGUMI.BG отговори:

неделя 12 ноември, 2017

Здравейте, 

Няма такъв случай в историята гума да излезе от завод без да има  ДОТ.

Не знаем какви са технологичните процеси в завода на АВОН, възможно е въпреки, че гумите са с посока, на някои  от гумите ДОТ-а да се падне от вътрешната страна след монтаж.

В такъв случай за да откриете ДОТ-а е необходимо колата да се качи на канал или подемник и внимателно да огледате цялата проблемна гума от вътрешната страна. 

ДОТ-а изглежда по следния начин  https://imgur.com/a/Qt7lV

рейтинг:

Здравейте!Нямам забележки от доставката на гумите,всичко беше ок.Обаче след като монтираха гумите на джантите забелязах че на едната гума липсва ДОТ няма седмицата и годината на производство докато на другата гума всичко си е ок.Искам да попитам да не би тези гуми да са заводски регенерат?Нямат и обичайните цветни ивици по грайфера типични за една нова гума.Или каква може да е причината за липсващия ДОТ.

петък 10 ноември, 2017

AVTOGUMI.BG отговори:

петък 10 ноември, 2017

Здравейте, 

Не съществува такова нещо като заводски регенерат, пък и дори да има какво ги бърка да им сложат и на тях ДОТ както на другата гума. :)))

Този модел гуми са с посока, трябват да има стрелка и надпис Rotation, която да сочи по посока на движението на колата, когато гумата е монтирана правилно. Погледнете да не би да са Ви монтирали едната гума на обратно и ДОТ-а да е останал от вътрешната страна. Просто няма как да липсва ДОТ-а, огледайте внимателно отново.

Също така шарените ивици не са задължителни за всяка нова гума. Ползват се за различаване на различните размери в складовете по цвета на линиите, но не всеки производител използва тази система.

рейтинг:

Изключително добро обслужване. Гумите имат добро поведение на сух и мокър асфалт, но истинското им изпитание ще е когато падне снега.

сряда 01 ноември, 2017

рейтинг:

Здравейте!Закупих зимни гуми Avon но съм изненадан от производителя-Сърбия?Доколкото знам са английска марка.Впоследствие разбрах,че се произвеждали в завода на американските гуми Cooper а се оказва,че са сръбски.Сега се чудя дали качеството ще е същото.Може ли някакво пояснение относно това,че са произведени в сърбия?

вторник 31 октомври, 2017

AVTOGUMI.BG отговори:

вторник 31 октомври, 2017

Здравейте, 

Avon е собственост на Cooper Tire & Rubber (САЩ), които преди години купиха завода на Trayal в Крушевац, Сърбия и там изнесоха голяма част от европейското си производство особенно в масовите размери за леки автомобили.

Няма поводи за притеснения, това е нормална практика и производството на гуми е напълно автоматизиран процес без значение в коя държава се намира завода. Michelin също имат завод в Сърбия, а Continental и Pirelli в Румъния.

Лъчезар Рачев
Avon Wt7 Snow 205/55 R16 91T

рейтинг:

За пръв път видях тази марка гуми в avtogumi.bg, след това четох в интернет само добри отзиви за тях и затова ги поръчах. Засега колата е много стабилна с тези гуми и вози една идея по-меко. За поведението им в снежна и заледена обстановка не мога да коментирам все още, но се надявам да са оправдаят очакванията ми. А за avtogumi.bg мога да кажа, че са много точни и коректни. Летните гуми ще поръчам отново от тях.

четвъртък 24 ноември, 2016

Иван Гьонов гр. София
AVON Wt7 Snow 195/60 R15 88T

рейтинг:

Избрах тези гуми повлиян от световни рецензии за тях поясняващи, че са по-нова разработка и тествани в северни райони, и знаейки, че са продукция на Cooper – Tires. Точно в определения час служител на АВТОГУМИ.bg пристигна и много вещо извърши монтажа. Общуването с него бе изключително любезно. Двукратно вече ползвам покупка от АВТОГУМИ.bg и възприемам дейността като професионална и задоволяваща потребностите ми. Изпитвам удовлетвореност и едновременно и гордост от обстоятелството, че наша родна фирма съчетава модерната комуникация с отговорна търговска дейност и конкретно монтажно изпълнение. Изминах около 400 км с новите гуми, все още в сухо време. Досегашните впечатления са за устойчиво движение при различни скорости и по стечение на обстоятелствата - при преминаване в Северна България през неравномерни като повърхностно състояние пътища.

четвъртък 03 ноември, 2016

AVTOGUMI.BG отговори:

четвъртък 03 ноември, 2016

Здравейте,

Благодарим за хубавия отзив, толкова ни хвалите, че все едно сами сме го писали, чак ни става неудобно. :)