product-image

SUMITOMO Bc100

165/70 R13 79T


89.88лв.
С ВКЛ. ДДС

D
B
69

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

13
Диаметър

79
до 437 кг (на гума)

T
до 190 км/ч

Sumitomo
производител


Летни

 Тегло на продукта: 5.90 кг

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (11)

Боян Иванов гр. София
SUMITOMO Bc100 215/60 R17 96H

рейтинг:

Автогуми бг са страхотни - добра цена, бърза и коректна доставка. Гумите са с ДОТ 02/2021, произведени в Тайланд. Супер тихи, на сухо се държат отлично, на мокро - предстои да тествам. Доволен съм от съотношението цена/производител/представяне.

понеделник 07 юни, 2021

рейтинг:

Бърза доставка и много добра комуникация между клиент и консултант. Продължавайте все так добре да обслужвате клиентите си. Относно гумите е все още рано да дам някакво по конкретно мнение, защото температурата на въздуха и на асфалта са все още ниски, а това е много важно за преценка на поведението на една гума. За сега, седмица след монтирането им прави впечатление че са тихи. Като цяло за цената си заслужават. Бъдете здрави.

петък 30 април, 2021

Даниел Димитров гр. София
SUMITOMO Bc100 225/50 R17 98W XL

рейтинг:

Европейският идентификационен номер за тези гуми (European Article Numbering) ви е сбъркан (трябва да бъде EAN: 4250427413310)! Без него човек трудно се ориентира в обстановката на пазарната икономика и много лесно може да бъде излъган! Препоръка към сайта - разделете под някаква форма мненията/коментарите, елементарно е, а иначе доста полезно за клиентите! Например, който желае да се оплаква, че ДОТ-а му е с 1 седмица по стар от заявения и че при доставката са го поздравили, вместо с "Добро утро", с "Добър ден" да пише в една графа, а отзивите/коментарите относно качествата на гумите, нека да бъдат в друга графа! Изчетох 100000 коментара (ирелевантни) и само една мнооого малка част от тях, бяха смислени и описваха директно качествата/недостатъците на дадена гума! Ако човек разчита да добие дори бегла представа, четейки тук "отзивите", това няма как да се случи! Поздрави и бъдете здрави!

неделя 12 април, 2020

рейтинг:

Доволна съм от гумите и от бързото обслужване! Желая Ви много продажби!

сряда 24 април, 2019

Ангел Илиев гр. Плевен
SUMITOMO Bc100 185/65 R14 86H

рейтинг:

За хората от АВТОГУМИ - бързи , точни , коректни ! За гумите - коментар по-късно , след натрупване на повече пробег , но след първите 5 км. след монтажа се държат добре на дъжд.

петък 12 април, 2019

рейтинг:

Като цяло съм доволен от гумите, бързата доставка, и пресния дот, но поради пропуски и от моя страна, и от страна на сайта, не получих фактура. Ако си добавите опция купи с фактура смятам, че ще бъде доста по-лесно!

вторник 02 април, 2019

AVTOGUMI.BG отговори:

вторник 02 април, 2019

Здравейте,

При пускане на поръчка има поле за коментар където може да посочите данни за фактура.

Може да ги кажете данните и на оператора, който се свързва с Вас за уточняване на детайлите по поръчката.

Може да поискате и фактура по имейл, телефон, през формата за контакт на сайта или чата ни до 5 дена след датата на касовия бон на покупката.

За съжаление във Вашия случай сте пропуснали всички тези варианти и 10 дена след доставката е твърде късно за фактура.

рейтинг:

Гумите са много добри. Карам ги вече втори сезон и впечатленията ми са отлични. Държат се много добре и на сухо, и на мокро, безшумни са и возията е много мека. Умишлено отложих писането на отзива с година, за да мога да дам оценка на базата на реални впечатления. Предните ми гуми бяха Корморан и мога да кажа, че Сумитомото са класи нагоре. Относно автогуми.бг също нямам никакви забележки. Поздрави към екипа!

сряда 20 март, 2019

рейтинг:

Доволна съм от обслужването Гумите са много добри безшумни са също тека и много стабилни на пътя Препоръчвам

понеделник 18 март, 2019

рейтинг:

Доволна съм от обслужването на вашата фирма - бързи, точни, коректни- благодаря! Бих предпочела да получавам пратките с куриер, различен от СПИДИ - не съм доволна от тяхното обслужване.

понеделник 28 май, 2018

рейтинг:

За пръв път поръчвам от Автогуми и съм силно впечатлен.Гумите дойдоха за 2 дни, мобата ми за ДОТ-а бе потвърдена по телефона-абсолютно коректно и професионално обслужване! Вече имам дилър на автомобилни гуми!

вторник 27 март, 2018

рейтинг:

Благодаря за професионалното отношение, бързи и акуратни удоволствие е да се работи с вас!

петък 23 март, 2018