Отзив

Йордан Денчев
MICHELIN ENERGY SAVER+ 205/60R15 91H GRNX
[ENERGYSAVERPLUS]

събота 24 октомври, 2015

Здравейте. Поръчвам за четвърти път гуми от сайта и съм много доволен от обслужването на екипа на АВТОГУМИ.бг. Също така и от качеството на гумите. Но за последната ми поръчка имам малка забележка. Към поръчката закупих и допълнително четири чувала за гуми, защото мислех, че гумите ще бъдат транспортирани в тях както беше в предишните ми три поръчки. Вместо това получих чувалчетата в плика с документите. Гумите пристигнаха при мен мръсни и кални, което за мен не беше приятно. Мисля, че когато клиента получава нови гуми е хубаво да имат търговски вид на нова стока. Благодаря, желая успех на екипа на АВТОГУМИ.бг

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Гумите се изпращат неопаковани, а чувалите са сгънати в плика с документите точно за да може да сложите гумите в чистите чували и да не си цапате багажника на автомобила.  

Търговския вид е важен наистина, но в случая е по-практично за клиентите да не са опаковани гумите.

Преди години изпращахме гумите опаковани и запечатани с тиксо, но често чувалите така или иначе се замърсяваха или късаха при транспортирането и не ставаха за повторна употреба.

Разбира се, при следваща поръчка може да впишете като изискване в коментара, че предпочитате гумите опаковани и няма да има никакъв проблем да Ви ги изпратим така. 

 

Рейтинг: