product-image

Firestone Sz90

225/50 WR16 92W


215.03лв.
С ВКЛ. ДДС

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

92
до 630 кг (на гума)

W
до 270 км/ч

Bridgestone
производител


Летни

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (3)

рейтинг:

Изключително съм доволен. За втори път купувам гуми от тук. Срока за доставка беше спазен, а гумите супер пресни, бяха произведени 40 дни преди да ги получа, което надмина всичките ми очаквания. Като марка и модел много читави гуми. Карам ги от седем години, това ми е втори комплект, изключително поведение на мокро и на агресивно каране. Следващите ми отново ще бъдат такива, перфектно съотношение цена, качество.

петък 31 март, 2017

Ивайло Петров от гр. София
FIRESTONE FH SZ90 205/55 R16 91V

рейтинг:

Гумите са отлични за цената си. Имат борд, отлично сцепление и на сухо и мокро. Купих 2 такива преди 2г, сега други 2. Старите са още със свеж и мек грайфер и добро сцепление. Препоръчвам! Обслужването както винаги беше коректно, доставката навременна. Почаках защото ги нямаше на склад, но дойоха в обещаното време. Гумите бяха с пресен дот! Доволен съм и ще продължа да пазарувам от тук!

вторник 21 март, 2017

рейтинг:

Много добро,отлично обслужване,веднага се свързаха с мен по мейл и мобилния. Точно на втория ден, в точния уговорен предварително час получих гумите. Отлични гуми, с гаранция, максимално нов ДОТ, и пак ще използвам и препоръчвам този сайт и фирма.

сряда 28 март, 2012

Calculator
Имате въпроси?