product-image

FEDERAL ST-1

195/55 R16 87V


114.64лв.
С ВКЛ. ДДС

C
B
70

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

16
Диаметър

87
до 545 кг (на гума)

V
до 240 км/ч

Federal Tire
производител


Летни

EAN 4713959006097  Тегло на продукта: 8.60 кг

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (3)

Йордан Божинов гр. София
FEDERAL ST-1 XL 255/40 R17 98Y

рейтинг:

Здравейте. Гумите са супер, и монтирането е на ниво както винаги. Това, което ме разочарова е следното: Оставих старите си гуми за рециклиране, за което заплатих и 1.50 лева за гума. По стечение на обстоятелствата мой близък поиска в последствие да ползва старите гуми, които все пак ставаха. Тъй като монтажа беше в 18:30 в петък, отидох още в понеделник сутринта да попитам за старите, гуми и ако не са ги предали за рециклиране да си ги взема обратно без разбира се да търся тези 6 лева. Беше голяма изненада за мен, когато разбрах, че старите гуми не са дадени за рециклиране(за която услуга съм платил), а просто са били оставени пред сервиза и някой ги е взел, за да ги използва, незнайно за какво! Въпросът ми е защо плащам за услуга, осъществяването на която не можете да гарантирате? Купувал съм от вас многократно гуми и винаги съм бил доволен, но според мен това с рециклирането си е абсолютна издънка.

понеделник 04 май, 2020

AVTOGUMI.BG отговори:

понеделник 04 май, 2020

Здравейте,

Извиняваме се за проблема.

Гумите за рециклиране се считат за отпадък и няма специфични изисквания за складирането им. При нас поради ограниченото място ги държим на открито извън сервизите, имаме видеонаблюдение, но вечер не е охранявано. Транспортът за извозването им до площадката на рециклиращата компания е 1-2 пъти в седмицата.

Досега не е имало проблем да изчезват такива гуми, защото почти винаги са максимално износени и не са годни за кой знае колко дълга последваща употреба.

При следваща посещение в сервиза ще Ви възстановим заплатената сума за неосъществената услуга.

Иван Дамянов гр. София
FEDERAL ST-1 XL 235/35 R19 91Y

рейтинг:

Гумите се държат доста добре, както на сухо, така и на мокро време. Определено на сухо не отстъпват по нищо на по-скъпите марки, като дават прекрасна обратна връзка и са с доста предвидимо поведение. Единствено на леко влажна настилка, когато вали много леко и буквално пътя едва се е намокрил, изпитват известни затруднения при опит за бързо потегляне. Ако настилката е достатъчно мокра, тази слабост изчезва. Като стойности на шума, нямам забележки. Определено съотношението цена/качество е изключително високо.

понеделник 14 октомври, 2019

Месрин Ферхад гр. Русе
FEDERAL ST-1 245/45 R19 98Y

рейтинг:

Много добри гуми, ДОТ 17. Много добре се държат на пътя. Имат големи канали за вода, при каране на мокър път се справят чудесно. Препоръчвам!

неделя 13 май, 2018