Отзив

Васил Николов
BRIDGESTONE Turanza T005 195/45 R16 84V XL
[TURANZA T005]

вторник 23 юни, 2020

Изключително непрофесионално поведение за пореден път от служителите на Автогуми. Начислява се сума от 20лв за купуване на една гума, която служителите твърдят, че се премахва при плащане. Чаках 4 дена това да се случи. Отделно, че гумата се продава за такава с усилен борд, а в действителност не е. С удоволствие няма да пазарувам повече от този сайт.

коментар на АВТОГУМИ.бг:  Здравейте,

Съжаляваме за проблема.

Уговорката да се махне надценката сте я направили със служител от сервиза ни на Черни Връх тъй като и преди сте взимали такива гуми от нас. Но след това сте пуснали сам поръчката в сайта и не сте упоменали за това. Поръчката е обработена от централния ни склад тъй като сте имали специфични изисквания за фактурата и там колегите не са знаели за уговорката. 

Относно данните за борд на гумите, тях ги получаваме автоматично от доставчиците и производителите и ако има неточности няма как да знаем предварително. Сега вече сме коригирали информацията на сайта за този артикул.

След като сте поръчали гумите заради борда, а са е оказало че са без, просто е трябвало да откажете доставката и да се свържете с нас да Ви консултираме, кои други марки със сходно качество имат борд.

Рейтинг: