Отзив

Андрей Рачев
Continental TS 830 195/65 R15 91T
[CONTIWINTERCONTACT TS 830]

вторник 29 ноември, 2011

Здравейте, Цената на гумата актуална ли е? Имате ли още гаранция за най-ниски цени, защото цената на тази гума в друг БГ сайт е с 20лв по-малко? Озадачи ме факта, че миналата година ги купих от вас същите гуми с повече от 50лв по-малко и след проверка установих разликата. Благодаря ви предварително

коментар на АВТОГУМИ.бг: Здравейте, цената на тази гума в началото на сезон беше 120 лв при нас, но наличностите в България се изчерпаха преди месец и все още очакваме нова доставка като новата цена ще е около 130 лв.

Високата цена от 172 лв, която виждате в момента на сайта е за гуми налични на склад в Германия и със срок на доставка 7 дни. Цената е толкова висока заради стойността на куриерската услуга и не препоръчваме на клиентите да купуват на такава цена. По-добре е да вземете Гудиър, Дънлоп, Мишлен или друга марка от най-висок клас налична в България на цени около 130 лв за размера. Резултатите в сравнителните тестове са сходни. Дори в друг онлайн магазин да сте намерили този Континентал на 150 лв както казвате, пак не си струва спрямо другите налични оферти.

Гаранцията за най-ниска цена важи само когато е указана в страницата на съответния артикул, но в случая не е така.

Рейтинг: