Отзиви

петък 17 февруари, 2017

Здравейте, Съжалявам за късния отговор, не се изразих правилно. Не се работи за издаване на фактура а издаване на касов бон с гаранция както с предишни покупки сте ми издавали. По принцип не ми е проблем че ги нямам аз вярвам в вашата коректност тъй като не съм си купъвал само ведниш и не мисля да си купувам от друг гуми в бъдеще. Вярвам че ако излезне некаква гаранционна нужда че ще проявите разбиране за ситуацията. Аз по скоро исках да посоча че между шофиорите ви има индиянци, некакъв Боби се казваше май човека който не ми даде касов бон и ми звънна след това че не ми я оставил щял да я остави на следващия ден и така не се случи. Но казвам пак, не ми е проблем. Благодаря за ваща коректност.

Рейтинг:

AVTOGUMI.BG отговори:

петък 17 февруари, 2017

Здравейте,

Разбира се, че няма да имате проблем при рекламация. Поръчката Ви е пусната през сайта и имаме всички данни, че гумите са закупени от нас.

Борислав не е част от екипа на Автогуми.бг от няколко месеца насам и за съжаление няма възможност да издирим какво се е случило с този касов бон.

петък 17 февруари, 2017

Бърза и коректна фирма! Доставка за един ден!Гумите не съм ги монтирал но миналата година съм карал с гуми Riken 225/50/17 и останах доволен за цената! Препоръчвам фирма AVTOGUMI.BG!

Рейтинг:

Ivo Ivanov гр. Видин
Nokian Wr D3 205/55 R16 91T

петък 17 февруари, 2017

Забравих да напиша също, имат малък шум и добре поемат ударите на нашите разбити пътища, карал съм с гуми който имаш усещането, че колата се разпада, при Nokian Wr D3 няма такова нещо добро сцепление с пътя при мокра / суха/ повърхност.Хубаво качество.

Рейтинг:

Ivo Ivanov гр. Видин
Nokian Wr D3 205/55 R16 91T

петък 17 февруари, 2017

Много добро качество. Тази зима закупих гумите Nokian Wr D3 205/55 R16 Карам цяла зима нямах никакви проблеми дори когато имаше много сняг и разбира се не почистен от снегорините! Карам е46 БМВ и дори на лед се представят добре колата не се поднася, за мен са много добри гуми на реална цена !

Рейтинг:

Станислав Чакъров гр. Варна
KUMHO WINTERCRAFT WP51 215/55R16 97H XL

четвъртък 16 февруари, 2017

Вече мога да дам мнение относно гумите. Изключително съм доволен! Като се има предвид, че съм от гр.Шумен, където зимата, както знаем, е много сурова, мога да кажа, че гумите се представиха напълно спрямо очакванията ми - идеално! Стабилно шофиране в доста дълбок сняг, стабилни и на лед. А за вода да не говорим - никакъв проблем! Няма аквапланинг, няма дори помръдване при преминаване през локви. Колата ми е Мерцедес Е-класа седан. Препоръчвам тези гуми с две ръце!

Рейтинг:

събота 11 февруари, 2017

Много съм доволен от гумите,бяха доставени в срок точно както исках! Благодаря на екипа от Авто гуми, свършиха си работата профисионално! Спечелиха си още един лоялен клиент! Благодаря ви!

Рейтинг:
Calculator