product-image

Goodyear Eagle f1 asym

225/40 YR18 92Y XL


324.44лв.
С ВКЛ. ДДС

Налични:
Няма наличност

рейтинг:

92
до 630 кг (на гума)

Y
до 300 км/ч

XL
подсилена гума с по-висок товарен индекс

Goodyear
производител


Летни

ВНИМАНИЕ! Джантата служи само за илюстрация. Доставяме само гумата!

Отзиви (2)

НИКИ КОКОВ от Смолян
Goodyear Eagle f1 asym 205/55 R17 91Y

рейтинг:

Здравейте ... Искам да изкажа и моето мнение, но първо ще разкажа и за моят случай с АВТОГУМИ.бг. Имаше промоция на гуми Малоя 194лв./бр. Какво се оказа- промоцията е само на една от четирите, които аз бих искал да купя, но това никъде, ама никъде не бе опоменато! Другите три гуми бяха на стандартната цена 237 лв./бр. Нещото което все пак е добро е, че след моята констатация „промоцията” беше изтрита. И ве пак трябва ли да стигаме до такива констатации от клиент/и... Колегата Балтаджиев е много, много прав!!! Отговора на АВТОГУМИ.бг. бих го талкувал единствено и само като некопетентност и то във всичките му аспекти! 1. Никой клиент не го интересува, какво сте правили старите гуми. 2. Размерът 205/50/17 не е изключително рядък а напротив, нека бъдем реалисти. Да изброя ли фабрично колите, които са с тези размери гуми или... поне ще Ви подскажа: Ford Mondeo III 2002- 2007, Reno Espace ... 3. Защо чакате да се случват подобни неща(не давате пълната информация за това което продавате + криене на лошите страни на продукта-в случая DOT-a) и после да се мъчите да ги „поправяте”? 4. Ами господа от АВТОГУМИ.бг. не се правете че не знете... Всеки онлайн магазин е с опцията оглед на доставката преди покупката!

коментар на АВТОГУМИ.бг: Уважаеми г-н Коков, ако така наистина се казвате, защото в чата се представяхте с друго име, моля не ни обвинявайте нас за това, че не може да се ориентирате в елементарни неща:

1) Въпросната Малоя беше с наличност само 1 бр, която беше указана под бутона Поръчай и технически нямаше възможност да се поръчат повече от това количество. Т.е. никого не сме заблуждавали, просто вие не сте обърнали достатъчно внимание. Промоцията беше защото гумата беше единствена бройка, а не заради стар ДОТ. След като се оказа, че при доставчика има още количества от същия артикул, разбира се промоцията не беше необходима повече. Да сте се възползвали когато е имало възможност, а не да си търсите виновен сега...

2) Размерът не е масов в зимен вариант, защото всички разумни собственици на изброените от вас автомобили зимата минават на стоманени джанти и гуми 205/55 R16, като комплект гума и джанта излиза по-евтино от само зимна гума 205/50 R17

3) ДОТ не крием по наше желание, просто при голяма част от доставчиците ни от България няма възможност за проверка на ДOT или за обозначаване когато гумите са със стар ДОТ. При доставчиците ни от чужбина този проблем е решен отдавна и тази информация е достъпна за клиентите. Когато получим гумите по дадена поръчка и се окажат с ДОТ по-стар от една година, винаги първо уведомяваме клиента преди да изпратим поръчката и той си решава.

4) Опцията за оглед на продукта преди плащане винаги я е имало и при нас от самото начало на сайта, но явно е по-лесно да сипеш обвинения, без да си направиш труда да провериш как стоят нещата.

понеделник 17 октомври, 2011

Добромир Балтаджиев от София
Goodyear Eagle f1 asym 265/40 R18 101Y XL

рейтинг:

Виждам, че дори и 10 дни след като ви върнах гумите, все още не сте дописали, че е с DOT 0709. Съвет към клиенти: Гледайте DOT-a на това което ви монтират. Не съм единствения, който се опитват да го плъзнат със стари гуми. Да не говорим, че отстъпка от 20 лева за 2 годишна гума си е подигравка. Но когато жена продава гуми, всичко е възможно.

коментар на АВТОГУМИ.бг: Здравейте, въпросните гуми със стария ДОТ са върнати на доставчика и в момента можем да предложим с нов ДОТ от друг склад. Този размер е изключително рядък и е нормално да има застояли гуми по-складовете, но ние за това сме АВТОГУМИ.бг, когато се случи нещо подобно, реагираме адекватно и ги заменяме или връщаме на доставчика. Учудваме се, че реагирате остро срещу колежката, която ви е съдействала в случая с връщането на гумите. В кой друг онлайн магазин за гуми имате възможност да върнете гумите като не ви хареса ДОТ-а?

петък 08 април, 2011

Calculator